afstandsbalans

Kinesiologie is een holistische benadering van gezondheid en welzijn, waarbij het lichaam als geheel wordt gezien. Het is gebaseerd op het idee dat ons lichaam zelfherstellende krachten heeft en dat een verstoring in de energiebalans in het lichaam kan leiden tot fysieke, emotionele en mentale klachten.

Een kinesiologie afstandsbalans is een effectieve manier om de energiebalans in het lichaam te herstellen, zonder dat er fysiek contact nodig is. Tijdens een afstandsbalans wordt er gewerkt met spiertesten om de balans in het lichaam te meten en te herstellen. Hierbij wordt gebruik gemaakt van verschillende technieken en methoden, zoals acupressuur, meridiaan- en chakra-balancering, emotionele stress-release en voedingssupplementen.

Of je nu te druk bent, te ver weg woont of geen prikkels verdraagt, een kinesiologie afstandsbalans biedt een perfecte oplossing voor jou. Het is een veilige en effectieve manier om de gezondheid en het welzijn van jouw lichaam te bevorderen en te ondersteunen. En het mooiste is dat het allemaal kan worden gedaan vanuit het comfort van jouw eigen huis. Dus waar wacht je nog op? Boek vandaag nog een kinesiologie afstandsbalans en ervaar zelf de voordelen van deze krachtige techniek!

dualiteit tussen twee mensen op afstand.

Procedure kinesiologische afstandsbalans

Als je een afstandsbalans boekt in mijn online agenda, stuur ik je een intake link per e-mail. De vragen dien je ingevulde te hebben voorafgaand aan de balans. 

Tijdens de behandeling hoef jij alleen maar te ontspannen en te doen waar je zin in hebt, ongeacht waar je bent en wat je doet.

Ik stem me af op jouw energie en geef je een kinesiologische behandeling op afstand.

Na onze afstandsbalans ontvang je een rapport met mijn bevindingen. Daarnaast neem ik binnen 2 weken contact met je op om te bespreken hoe het met je gaat en of er eventueel nog verdere behandeling nodig is. Mocht je nog ergens last van hebben, dan hoor ik dat graag zodat we hier samen aan kunnen werken. Op basis van jouw feedback kun je beslissen of je een vervolgafspraak wilt inplannen.

Herstel je fysieke en emotionele welzijn met kinesiologie

Symptomenchecker:

Vermoeidheid

Buikpijn, hoofdpijn, chronische pijn

Stress

Beperkende Overtuigingen 

Trauma’s 

Lichamelijke Ongemakken 

Angsten 

Chaotisch Leven

Prikkeloverdracht

‘Een Vol Hoofd’

Chakra Disbalans 

Burn-out herstel trajecten

Etc.  

energie die via de handen aan elkaar wordt gegeven
baby en papa buist die de box doen | Holistisch | Nine star Ki | kinesiologie | afstandsbalans

Kinesiologie: een behandeling voor iedereen die op zoek is naar een gezonder en gelukkiger leven

Ongeacht jouw leeftijd en achtergrond, is kinesiologie voor iedereen geschikt, ook voor jou. Het mooie aan kinesiologie is dat het een niet-invasieve methode is, wat betekent dat er geen fysiek contact nodig is tussen de kinesioloog en de cliënt.

Dus als jij het niet prettig vindt om fysiek aangeraakt te worden, is een afstandsbalans de perfecte oplossing voor jou. Sterker nog, als je specifieke blokkades hebt die jou tegenhouden om fysiek aangeraakt te worden, kunnen we die tijdens de afstandsbalans gelijk aanpakken.

Kinesiologie biedt de mogelijkheid om vastgelopen energie weer in beweging te krijgen en klachten effectief te behandelen. Het mooie aan deze behandelmethode is dat we, om de energieblokkade te begrijpen, gebruik maken van de Oosterse 5 elementen theorie en deze spiegelen aan jouw persoonlijke situatie.

Stel je eens voor hoe geweldig het zou zijn om weer een gezond en gelukkig leven te leiden, en de beste versie van jezelf te kunnen zijn. Kinesiologie kan je helpen om deze doelen te bereiken, en je hoeft niet langer te lijden onder jouw klachten.

Dus waar wacht je nog op? Boek vandaag nog jouw afstandsbalans en begin aan de weg naar een gezonder en gelukkiger leven!