afstandsbalans

Een kinesiologie afstandsbalans is gelijk aan een fysieke balans alleen raken we elkaar niet aan.

Dus ben en je te druk, woon te ver weg, kan je geen prikkels verdragen, of ben je niet in de gelegenheid om langs te komen in de praktijk. Dan is het boeken van een kinesiologische afstandsbalans een perfecte oplossing voor jou.    

dualiteit tussen twee mensen op afstand.

Procedure kinesiologische afstandsbalans

Nadat je een afstandsbalans hebt ingepland in mijn online agenda, stuur ik je een intake formulier per mail dat je me ingevuld terugstuurt voorafgaand aan de balans.

Op het moment van de behandeling hoef jij alleen maar te ontspannen en te doen waar je zin in hebt. Of je nu op de bank zit, aan het werk bent, in de schoolbanken zit of een vergadering leidt, dat maakt niet uit.

Tijdens onze sessie stem ik me af op jouw energie en geef ik je op afstand een kinesiologische behandeling.

Nadat we de afstandsbalans hebben afgerond, stuur ik je een rapport met mijn bevindingen. En binnen 2 weken stuur ik je ook nog een follow-up mail om te horen hoe het met je gaat en of je nog ergens last van hebt. Op basis daarvan kun jij beslissen of je een vervolgafspraak wilt inplannen. 

Klachten / symptomen

Kinesiologie toepassen bij:

Vermoeidheid

Buikpijn, hoofdpijn, chronische pijn

Stress

Beperkende Overtuigingen 

Trauma’s 

Lichamelijke Ongemakken 

Angsten 

Chaotisch Leven

Prikkeloverdracht

‘Een Vol Hoofd’

Chakra Disbalans 

Burn-out herstel trajecten

Etc.  

energie die via de handen aan elkaar wordt gegeven
baby en papa buist die de box doen | Holistisch | Nine star Ki | kinesiologie | afstandsbalans

Kinesiologie voor wie?

Heb jij wel eens een kinesiologie behandeling geprobeerd? Nee? Het maakt niet uit of je jong of oud bent, kinesiologie is voor iedereen geschikt – ook voor jou!

Als je het niet fijn vindt als iemand je aanraakt, dan is een behandeling op afstand perfect voor jou. En als je daar behoefte aan hebt, kunnen we gelijk de blokkade opheffen die je tegenhoudt om fysiek aangeraakt te worden.

Hoe geweldig zou het zijn als iemand jouw vastgelopen energie weer in beweging kan krijgen? En jouw klachten effectief kan behandelen.

Om te begrijpen waarom er een energieblokkade was, maken we gebruik van de Oosterse 5 elementen theorie en spiegelen we de situatie.

Wil jij een gezond en gelukkig leven leiden? Wil jij wijzer worden en de beste versie van jezelf zijn? Dan is kinesiologie iets voor jou en hoef je niet langer te lijden onder jouw klachten.

Boek vandaag nog jouw afstandsbalans