Hoe ziet een behandeling eruit in de praktijk

Als je langskomt in mijn praktijk, zal ik je persoonlijk ontvangen. Mijn praktijk bevindt zich op de eerste verdieping. Graag de schoenen beneden in de hal uitdoen.

eerste afspraak

Het intakegesprek duurt gemiddeld 1 uur. Hierin bespreken we waarvoor je komt en wat je doel is. Aan de hand van dit gesprek maken we een behandelplan. Hoeveel behandelingen je nodig hebt is afhankelijk van je klacht en je doel. Meestal is er na 3 á 4 behandelingen al een verandering of verbetering waarneembaar.

 

Vervolg afspraak

Tijdens de vervolgconsulten, welke 1 uur duren, evalueren we de veranderingen welke de voorgaande behandelingen je gebracht hebben en welke klachten er nog zijn. Daarop werken we verder. Na ieder consult bepalen we samen of en wanneer een vervolgafspraak wordt gemaakt.

De behandeling kan worden ondersteund door eenvoudige oefeningen voor thuis, bloesemremedies, supplementen, affirmaties en voedingsadviezen.

 

massage, therapist, woman-835468.jpg

afstandsbalans

Tijdens de afstandsbalans doe ik de correcties op mijn lichaam. Jij zult je hoogstwaarschijnlijk tijdens de balans moe voelen. En dat is geen vreemde gewaarwording. Het lichaam (de energie) ondergaat op afstand een correctie om het zelf herstellend vermogen te activeren en de energiestroom te corrigeren. 

duality, esoteric, meditation-2982827.jpg
Ondernemers | Persoonlijke ontwikkeling | stress release | transformatie

Jij bent welkom

Ik adviseer makkelijk zittende kleding aan te trekken en geen grote sieraden tijdens de behandeling te dragen.

Een kinesiologische consult kan heel goed gecombineerd worden met reguliere behandelingen of therapieën. Een verwijsbrief van de huisarts of specialist is niet nodig.

Sinds 1 januari 2017 is het in de zorg verplicht om een schriftelijke behandelovereenkomst af te sluiten. Na aanmelding ontvangt u van mij het aanmeldformulier en de behandelovereenkomst per mail toegestuurd, welke u tijdens onze eerste afspraak kunt voorzien van een handtekening. 

.