Hoe ziet een behandeling eruit?

Het intakegesprek duurt gemiddeld 1 uur. Hierin bespreken we waarvoor je komt en wat je doel is. Aan de hand van dit gesprek maken we een behandelplan. Hoeveel behandelingen je nodig hebt is afhankelijk van je klacht en je doel. Meestal is er na 3 á 4 behandelingen al een verandering of verbetering waarneembaar.

Tijdens de vervolgconsulten, welke 1 uur duren, evalueren we de veranderingen welke de voorgaande behandelingen je gebracht hebben en welke klachten er nog zijn. Daarop werken we verder. Na ieder consult bepalen we samen of en wanneer een vervolgafspraak wordt gemaakt.

De behandeling kan worden ondersteund door eenvoudige oefeningen voor thuis, bloesemremedies, supplementen, affirmaties en voedingsadviezen.

Ik adviseer makkelijk zittende kleding aan te trekken en geen grote sieraden tijdens de behandeling te dragen.

Een kinesiologische consult kan heel goed gecombineerd worden met reguliere behandelingen of therapieën. Een verwijsbrief van de huisarts of specialist is niet nodig.

Sinds 1 januari 2017 is het in de zorg verplicht om een schriftelijke behandelovereenkomst af te sluiten. Na aanmelding ontvangt u van mij het aanmeldformulier en de behandelovereenkomst per mail toegestuurd, welke u tijdens onze eerste afspraak kunt voorzien van een handtekening. 

De praktijk bevindt zich op de eerste verdieping. Gaarne de schoenen beneden in de hal uitdoen