Transformatie | Persoonlijke ontwikkeling | ondernemer | Stress Release

Blogs kinesiologie praktijk - Reach Inner Awareness

Welkom op mijn blog pagina. Ik neem je graag mee in mijn reis als kinesioloog.

Ik ben ervan overtuigd dat een gezond en gelukkig leven voor iedereen binnen handbereik ligt, en dat we allemaal beschikken over een zelf herstellend vermogen dat soms gewoon geactiveerd moet worden. 

Hoewel er veel is wat je zelf kunt ondernemen, begrijp ik dat extra ondersteuning soms nodig is. Pak de informatie die je nodig hebt om jouw leven mooier, fijner en warmer te maken. Als je meer wilt weten over wat kinesiologie precies inhoudt, verwijs ik je naar de pagina over kinesiologie. Voor meer informatie over mij, nodig ik je uit om de pagina over mij te lezen.

trauma-herstel-generaties-met-kinesiologie

Hoe trauma zich nestelt in het lichaam

Trauma heeft impact op lichaam en geest. Als de respons niet adequaat wordt ontladen, kan het trauma zich fysiek in het lichaam nestelen.
Het wat kan leiden tot energieblokkades, spanning en zelfs gezondheidsproblemen. Ook van generaties terug!

Lees verder »
Kinderen-energie-leeglopen-boos-verdrietig-angstig

HET BEWAKEN VAN JE EIGEN ENERGIE

In onze hectische wereld worden we vaak meegesleept door eindeloze verplichtingen, de verwachtingen van anderen en onze eigen drang om alles perfect te doen. Dit kan overweldigend zijn. Daarom is het van groot belang om zo nu en dan even stil te staan bij onszelf.

Lees verder »
van-buikpijn-naar-balans-in-de-buik

Kinesiologie als ondersteuning bij gewichtsbeheersing

Gewichtsbeheersing is een uitdaging waar veel mensen mee te maken hebben. Het bereiken en behouden van een gezond gewicht vereist een holistische benadering die niet alleen gericht is op voeding en lichaamsbeweging, maar ook op het begrijpen en aanpakken van de onderliggende oorzaken van gewichtstoename.

Lees verder »