Transformatie | Persoonlijke ontwikkeling | ondernemer | Stress Release

Blogs kinesiologie praktijk - Reach Inner Awareness

Ontdek mijn blogs waarin ik dagelijkse onderwerpen en situaties combineer met mijn passie voor kinesiologie. Deze blogs zijn niet alleen informatief, maar ook vermakelijk en gerelateerd aan de leefomstandigheden van jou en mij. Ik geloof dat iedereen een gezond en gelukkig leven verdient en dat we allemaal beschikken over een zelf herstellend vermogen dat soms geactiveerd moet worden.

Hoewel er veel is wat je zelf kunt doen, kan het soms nodig zijn om wat extra hulp te krijgen. Pak de informatie die je nodig hebt om jouw leven mooier, fijner en warmer te maken. Als je meer wilt weten over wat kinesiologie precies is, verwijs ik je naar deze paginaKinesiologie. Wil je meer weten over mij, lees dan de pagina over mij.

Kinderen-energie-leeglopen-boos-verdrietig-angstig

HET BEWAKEN VAN JE EIGEN ENERGIE

In onze hectische wereld worden we vaak meegesleept door eindeloze verplichtingen, de verwachtingen van anderen en onze eigen drang om alles perfect te doen. Dit kan overweldigend zijn. Daarom is het van groot belang om zo nu en dan even stil te staan bij onszelf.

Lees verder »
van-buikpijn-naar-balans-in-de-buik

Kinesiologie als ondersteuning bij gewichtsbeheersing

Gewichtsbeheersing is een uitdaging waar veel mensen mee te maken hebben. Het bereiken en behouden van een gezond gewicht vereist een holistische benadering die niet alleen gericht is op voeding en lichaamsbeweging, maar ook op het begrijpen en aanpakken van de onderliggende oorzaken van gewichtstoename.

Lees verder »