Elke dat dat jij opstaat met een zucht is er een teveel!

EEn burn-out, hoe nu verder?

vermoeid | burn-out | ontzwangeren | kinesiologie

Op een dag overkomt je het, ingestort. Niet meer in staat om nog maar één vinger op te tillen. 

Een stress en burn-out periode zet je leven helemaal op zijn kop. Van een vrolijke identiteit naar een depressieve mindset en een lichaam dat nauwelijks nog in staat is om te bewegen.

  • Waar moet je beginnen om jezelf weer terug te vinden? 
  • Waar haal jij de energie vandaan? 

Je kunt op die lange wachtlijst blijven staan in de reguliere zorg, dat is een optie. Maar hoe fijn is het als je in die tussentijd als grote stappen zet om uit je burn-out te komen. Je hoeft niet aan de zijlijn te blijven staan wachten totdat iemand je aan de hand meeneemt. Bij mij ben je geen nummer, sta je niet aan de zijlijn.

Bij mij krijg je een opmaat gemaakt behandelplan. Jou lichaam heeft een specifiek correctie nodig om het herstellend vermogen te activeren. En geen algemene burn-out benadering.

burn-out | stress | chronisch vermoeid| kinesiologie

Met de methodiek Kinesiologie doorbreek je patronen waarin je vast zit.

Van uitzichtloos naar een toekomst!

Vraag het je lichaam! 
 

Met kinesiologie vragen we het aan je lichaam. Zonder te praten doorbreek jij patronen om je eigen (energetische) energie weer zo optimaal mogelijk te laten stromen. 

Geen urenlange praat sessies, tot op de bodem alles uitzoeken. Nee, wat heeft jouw lichaam NU nodig om in kleine stapjes vooruit te kunnen gaan, zodat er ruimte en energie vrijkomt om de volgende stappen te zetten. 

Een stap waar jij al een tijd tegen aan hikt. Je weet dat het nodig is, maar het is zo lastig om het te doen. Wat gaat er gebeuren als je meer voor jezelf kiest. 

Met stress release haal je de ketel van het vuur! 

Leer leven vanuit jouw kern. Ontdek wat jouw behoeften en kernkwaliteiten zijn. Laat jouw energie weer in en buiten je lichaam stomen. Ontdek wat jij de moeite waard vindt om voor te leven. Focus op de toekomst, het verleden is geweest. Het verleden is slechts een ervaring waar je van leert. Gebruik jouw energie om tot rust te komen, te kiezen en in de richting te gaan die jij wilt.

Laat mij samen met jou, jouw lichaam de regie weer overnemen en stap uit jouw burn-out. 

Happy You

Happy You

Boek het HappyYou stress en burn-out coach pakket. Het pakket bevat 10 kinesiologische coach behandelingen van een uur, waarbij we specifiek kijken naar jouw energielevel, behoeften, kansen, strubbelingen, stress onderwerpen, alles waar jij in wil groeien. In een tijdsbestek van 12 tot 24 maanden (afhankelijk van de ernst van jou burn-out).

Het pakket kost €800*. Hiervoor krijg jij de regie terug over je leven. Heb jij inzichten verkregen middels het onderbewuste, ben jij aan het denken gezet om keuzes te maken in het leven, om te kiezen waar jij echt blij van wordt.

Jij bepaalt jou richting.  ‘De keuzes die jij maakt, maken het leven wat je nu leidt’.

*ben je aanvullend verzekerd en de verzekeraar vergoed kinesiologie, dan betaal je voor dit pakket in de meeste gevallen nog geen 480.