Kinesiologie & Nine Star Ki (NSK)

Reis Naar Persoonlijke Bloei:

Verlang je naar zelfinzicht, inclusief je positieve en minder positieve eigenschappen?

Ben je op zoek naar methoden om je omgeving beter te begrijpen?

Of wil je levenstrauma’s aanpakken en persoonlijke groei ervaren?

Kies dan voor Kinesiologie & Nine Star Ki. De Reis Naar Persoonlijke Bloei

Binnen een tijdsbestek van 10 weken, leer jij wat jouw energetische blauwdruk betekent voor jouw leven. Ontdek en werk jij jouw  blokkades om de beste versie van jezelf te zijn.

Als kinesioloog therapeut combineer ik de eeuwenoude Oosterse Nine Star Ki theorie met moderne kinesiologie om jou te helpen begrijpen waarom jij bent zoals je bent. Door deze inzichten te gebruiken, kunnen we jouw persoonlijke energiebalans optimaliseren en blokkades opheffen die je belemmeren om de beste versie van jezelf te zijn. Of het nu gaat om persoonlijke groei, relaties, werk of het overwinnen van een burn-out, maakt in dit geval niet uit. Aangezien iedereen uniek is, vereist elke persoon een specifieke en gepersonaliseerde aanpak.


Ontdek hoe deze krachtige combinatie van methoden jou kan helpen om jouw leven (weer) ten volle te leven. 

Reis naar persoonlijke bloei

Ontdek de beste versie van jezelf
549
 • 6 LIVE Meetings
 • Intake (90 minuten)
 • Je Eigen Nine Star Ki Blauwdruk
 • Inzicht In Je Blokkades
 • Kinesiologie Balansen (60 minuten)
Je beste zelf
Elf bedrukt met sterrenhemel | Kinesiologie

Wat is
Nine star Ki

Nine Star Ki is één van de oudste vormen van astrologie ter wereld. Bij deze bijzondere vorm van astrologie staat de Chi energie centraal. Je persoonlijke Negen Steren-horoscoop geeft aan hoe de levensenergie Chi zich door jouw leven beweegt. Jouw energetische structuur met de bijbehorende kwaliteiten en valkuilen. Nine Star Ki is gebaseerd is op het concept van de vijf elementen (hout, vuur, aarde, metaal en water) en de negen sterren. Deze theorie stelt dat elk individu wordt geboren met een bepaalde energetische samenstelling die bepaalt hoe iemand zich gedraagt, denkt en voelt.

Deze energetische samenstelling wordt bepaald door de geboortedatum en kan worden weergegeven door middel van een diagram van negen sterren die staan voor verschillende aspecten van iemands persoonlijkheid, zoals karaktertrekken, talenten en uitdagingen.

Door gebruik te maken van deze theorie kan je inzicht krijgen in jezelf en anderen en kan je meer begrip en compassie creëren voor verschillen in gedrag en denkwijzen. Het kan helpen om betere relaties te ontwikkelen, effectiever te communiceren en betere keuzes te maken in het leven.

Vind balans en harmonie met kinesiologie en Nine Star Ki-coaching

Wanneer je Nine Star Ki combineert met kinesiologie, kan je nog dieper inzicht krijgen in jezelf en je energiebalans. Zo kan je op een dieper niveau werken aan het verbeteren van je gezondheid en welzijn. 

Kortom, Nine Star Ki biedt inzicht in je persoonlijkheid en energie, terwijl kinesiologie je kan helpen om je energiebalans te herstellen en beperkende patronen en overtuigingen te doorbreken. Samen vormen ze een krachtige combinatie voor persoonlijke groei en welzijn

Onderbewustzijn

 Reis Naar Persoonlijke Bloei

Als je op zoek bent naar coaching om je persoonlijke ontwikkeling te verbeteren, of als je vastloopt in een relatie, werk, of zelfs als je momenteel in een burn-out zit, kan het begrijpen van je energetische blauwdruk en energiepatronen je helpen om opnieuw in contact te komen met je innerlijke kracht.

Wil jij jezelf beter leren kennen en ontdekken wat jouw pure zelf is?

Ben jij op zoek naar manieren om je omgeving beter te begrijpen en eventuele energieblokkades op jouw kwaliteiten te ontdekken?

Of wil jij graag levenstrauma’s opruimen en verder groeien als persoon?

Maak dan de keuze voor NSK & Kinesiologie, de Coaching met Impact!

Investering: 10 weken 

Jij krijgt: 6 meeting;

Intake | Je eigen Nine Star Ki blauwdruk | Kinesiologie balansen| Een ontmoeting met de beste versie van jezelf.

Reis naar persoonlijke bloei

Ontdek de beste versie van jezelf
549
 • 6 LIVE Meetings
 • Intake (90 minuten)
 • Je Eigen Nine Star Ki Blauwdruk
 • Inzicht In Je Blokkades
 • Kinesiologie Balansen (60 minuten)
Je beste zelf
Nine start Ki | Kinesiologie | Holistisch

Voordat je dit coachingstraject kiest, geef ik je graag 10 redenen waarom dit een goede beslissing zou zijn. Jij bent op zoek naar:

 1. Inzicht krijgen in jezelf: Het traject biedt de mogelijkheid om diep inzicht te krijgen in jezelf, je persoonlijkheid en je levenspad.

 2. Begrijpen van je eigen krachten en valkuilen: Nine Star Ki biedt een uniek perspectief op jezelf en je kinesiologie therapeut kan je helpen om deze kennis te vertalen naar concrete stappen om jezelf te verbeteren.

 3. Bevrijding van energieblokkades: Door kinesiologie en Nine Star Ki te combineren, kunnen we de energieblokkades die je mogelijk belemmeren in je dagelijkse leven, identificeren en aanpakken.

 4. Betere relaties: Door meer inzicht te krijgen in jezelf en anderen, kun je betere relaties opbouwen met de mensen om je heen.

 5. Verhogen van je energieniveau: Het traject kan je helpen om je energieniveau te verhogen en je fysieke en emotionele welzijn te verbeteren.

 6. Meer rust en balans: Kinesiologie en Nine Star Ki kunnen helpen om meer innerlijke rust en balans te creëren in je leven.

 7. Verhoogde creativiteit en inspiratie: Het traject kan helpen om je creativiteit en inspiratie te verhogen, waardoor je nieuwe ideeën en perspectieven kunt ontdekken.

 8. Meer zelfvertrouwen: Door inzicht te krijgen in jezelf en je kwaliteiten, kun je meer zelfvertrouwen opbouwen en beter omgaan met uitdagingen in je leven.

 9. Verhoogde productiviteit: Door de energieblokkades op te heffen, kun je je concentratie en productiviteit verbeteren, zowel op het werk als in je persoonlijke leven.

 10. Verandering: Als je klaar bent voor verandering en groei in je leven, dan kan het traject van Nine Star Ki en Kinesiologie je helpen om deze doelen te bereiken en de beste versie van jezelf te worden.

Transformeren

Door te kiezen voor het coaching traject Nine Star Ki & kinesiologie, ben je op weg naar een krachtige transformatie. Je bent klaar om te ontdekken wie je werkelijk bent. En om alle obstakels en blokkades die je ervan weerhouden om je volledige potentieel te bereiken, te overwinnen.

Dit traject biedt een diepgaande en holistische benadering van persoonlijke groei en ontwikkeling, en door de unieke combinatie van coaching. Met Nine Star Ki en kinesiologie zal je de tools hebben om jezelf te transformeren op alle niveaus – fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel.

Laten we samen op deze reis gaan en ontdekken wat er voor jou mogelijk is.M

yin yang, in balans, holistisch,
blog Reach Inner Awareness

Yin - Yang

Het licht kan niet zonder het donker, het donker niet zonder het licht. Iedereen heeft lichte en donkere kanten. Daarin zijn wij allemaal uniek. Als jij dat accepteert, leef jij je potentieel.

Durf jij uit je comfortzone te stappen, om je leven verder te ontdekken?