Leef jij het leven van een hamster?

Ik heb ook dagen gehad dat ik zuchtend de dag door ging. Mij zorgen maakte om van alles en nog wat. Ik alle ballen probeerde hoog te houden; het huishouden, de boodschappen, de berg met was, het sportuurtje, de tuin, liefdevolle aandacht geven aan mijn partner, ‘spelen’ met de baby/kids etc.   

Je leven verandert drastisch als je kinderen hebt gekregen. Vindt je ook niet? Je lichaam, je mind-set, je energiehuishouding, je fysieke en mentale energie verandert. Je bent ineens verantwoordelijk voor je eigen nageslacht. En je bent dan snel geneigd om je eigen behoeften, als de kinderen MaMa roepen, te negeren. 

Dus waarschijnlijk ervaar jij, net als ik, dat het moederschap met Ups & Downs gaat. Dat het ritueel een hele andere uitwerking heeft op je kinderen als je ze  relax, blij en rustig naar bed brengt, dan boos, verdrietig en opgejaagd. 

WIL JIJ GRAAG onderdeel zijn van de HAPPY MOM community

Happy MoMs

Jij bent de baas

Moeder zijn valt niet altijd mee!

Ik nodig je uit om samen met mij deze transformatie te starten.

In mijn HappyMoMs behandeltraject sta jij in het middelpunt. Samen met jou, breng ik  jouw lichaam en geest tot rust, zodat jij kunt zijn wie je wilt zijn, vanuit je pure zelf. Elke behandeling is uniek en gerelateerd aan jouw hulpvraag met betrekking tot het moederschap. 

Het traject bestaat uit 5 behandelingen van één uur, in de praktijk.  Hierbij werken we aan jouw verdriet, trauma, klachten en diepste wensen. Jij bent geen gemiddelde, geen nummer, maar de liefste mama voor jouw kinderen!

Let's talk business

Wat kost dit traject?

dat is een investering van gemiddeld 114 kopjes koffie op het terras

wat ben jij waard?

KINDEREN ONTHOUDEN NIET WAT JE HEBT GEDAAN OF GEZEGD, ZE ONTHOUDEN WELK GEVOEL JE ZE GAF!

DURF JIJ HET AAN?
pLAN DAN ZELF JE EERSTE TRANSFORMATIE SESSIE IN VIA MIJN ONLINE AGENDA.

Twijfel je nog? Neem dan contact met mij op via de mail.

Happy MoMs