banner-2.jpg
STRESS RELEASE WITH KINESIOLOGY - EEN HOLITISCHE BENADERING MET JOUW STRUGGLES

'Ik weet niet of ik het echt nodig heb'

Tegenwoordig moeten we met z’n allen zoveel. Zoveel, dat zelfs kleuters, tieners, jonge ouders al een verhoogd stress level ervaren en met burn-out symptomen thuis komen te zitten. En dagelijks worden jij en ik geconfronteerd met overtuigingen en patronen  welke van nature niet (meer) bij ons passen. Wist jij dat ik allerlei struggles van het leven met kinesiologie kan doorbreken? Kortom, denk jij nog steeds dat je het niet nodig hebt?

Wat heb ik te bieden

Wat heb ik te bieden

afstands balans

Heerlijk toch, jij kunt Netflixen of de boodschappen doen. Ik balanceer jouw terwijl jij iets doet wat voor jouw goed voelt. 

je komt langs

Wil je liever ‘live’ ervaren wat ik doe met een kinesiologische balans. Kom dan gezellig langs in de praktijk. Ik laat je het graag ervaren. 

Coaching met Impact

Gebalanceerd worden op jouw kernkwaliteiten en valkuilen vanuit de astrologie met behulp van kinesiologie. De gouden combinatie!

verspil geen tijd aan stilstaan, tenzij je aan het rusten bent

alles is energie

Elke dag dat jij opstaat met vermoeidheid, (chronische) pijnstressgeblokkeerde emoties of beperkende overtuigingen is een dag die jij niet optimaal leeft. Hoe zou het zijn als jij zonder vermoeidheid op staat. Kortom, geen pijn meer ervaart, je emoties en beperkende overtuigingen je niet in de weg zitten en jij minder snel stress ervaart. Zodat jij kunt gaan ondernemen & leven zoals jij dat  wilt. Jij bent de creator van jouw leven. 

Lijkt bijna onmogelijk of niet, maar het kan! Jij bent een persoon wat niet optimaal kan leven door bepaalde omstandigheden en met de methodiek kinesiologie ga ik dat doorbreken. Het allerbelangrijkste, je hoeft je niet ellendig te voelen.

maar waar ik mee worstel is vast niet erg genoeg

hoor jij dat tegen jezelf zeggen

Het maakt niet uit wat jouw uit balans haalt, het kunnen soms hele kleine dingen zijn. Denk aan een persoon, ruimte, geur, iets zien gebeuren of je vindt het bijvoorbeeld spannend om voor een groep te staan of om geld uit geven. Het hoeven geen ernstige lichamelijke of mentale ongemakken te zijn!

Iedereen heeft het recht om te transformeren. Ook jij!

Kan jij wel wat hulp gebruiken? 

Voel je welkom. 

wat zeggen mijn klanten

Ik ging totaal zonder kennis van kinesiologie naar Ria toe en heb het laten gebeuren. Ze nam alle tijd om bij de kern van het trauma te komen. Enorm Fijn!
Fiona
Ik wilde af van blokkades en mijn endometriose. Tijdens een opleiding die wij beiden volgden heb ik Ria leren kennen, dus de keuze was snel en makkelijk gemaakt. Ria is een ontzettend vriendelijk en prettig mens, je voelt je meteen op je gemak. Waar ik meestal vast zit in mijn hoofd, hielp Ria me met het voelen. Een behandeling die je niet direct kunt begrijpen, maar je ziet je lijf gewoon reageren.
Dorit
Na de bevalling boekte in een hormooon check, maar ik had destijds ook erg last van mijn onderrug. Dit heeft Ria gelijk meegenomen in de behandeling. Mijn hormonen zijn weer stabiel en ik ben van mijn rugpijn af.
Janneke
Tijdens mijn tweede burn-out heb ik de kans gegrepen om naast de lange wachtlijst van een psycholoog te beginnen bij Ria. Mijn lichaam gaf duidelijk aan wat het nodig heeft op dat moment in mijn herstel. Het was zo fijn om toe voelen en te zien dat ik weer vooruit ging. En leerde wat mijn valkuilen waren om een derde keer te voorkomen.
Margriet
Ik ken Ria via mijn moeder, ik mocht bij haar als oefenclient op de behandeltafel tijdens haar opleiding. Ik had destijds angststoornissen. Het was al heel wat dat ik naar haar toe ging destijds. Maar wat een verschil heeft zij gemaakt. Met haar hulp was ik in staat om binnen een jaartijd weer op therapie basis te werken. Ik kan weer naar feestje, ik heb iemand ontmoet en woon nu zelfs samen. Na een lange weg van ellende tel ik weer gewoon mee in de society.
Maureen
Ik ben aan het herstellen van een burn out en een hernia. Ik volg elke mogelijke therapie in het ‘normale medisch traject’ Mijn herstel verloopt met ups en downs maar het gaat vooruit. Altijd stond ik al wel open voor alternatieve geneeswijzen. Ik weet er alleen niet heel veel van en mijn instelling was altijd baad het niet dan schaad het niet. Na mijn ervaring met Ria is mijn mening veranderd. Ik heb gevoeld en ervaren dat kinesiologie voor mij werkt. Ria heeft mij geholpen meer in balans te komen wat mij weer helpt bij mijn andere therapieën. Wat op mij veel indruk heeft gemaakt is het ‘repareren’ van mijn wortel chackra. Sinds dat moment heb ik veel meer gevoel in mijn benen en voeten. Het is moeilijk te omschrijven maar het voelt alsof mijn eigen energie daar weer kan en mag stromen. Er is mij de afgelopen tijd vaker verteld dat ik niet goed ‘geaard’ alleen Ria is de eerste die mij er ook echt mee geholpen heeft. Voor mij hebben deze behandelingen samen met mijn andere therapieën mij weer een zetje in de goede richting gedaan. Ik kom zeker nog een keer terug bij Ria.
Janine

Your dream life is your life

Ja, ik wil Ria voor mijn struggles. Klik op de button ïk wil een afspraak maken". Heb je vragen of wil je liever even contact van tevoren, stuur dan een email naar info@kinesiologie.nl of neem contact op tijdens het telefonisch vragen halfuurtje op donderdagochtend tussen 08:40-09:10.

Klaar voor jouw transformatie?

Ria Jansen | Reach Inner Awareness | Stress release

Hoi ik ben Ria

jou (afstands) kinesiologe

Kinesiologie toepassen in mijn leven dat is wat ik doe,  bij klanten, voor mijn gezin en mezelf om elke vorm van disbalans / energie verstoringen te doorbreken. Het is een ‘way of live’ geworden. Ik hou van makkelijk en snel, waarom moeilijk doen als het makkelijk kan.                            YOU ONLY LIVE ONCE

handtekening

Deze filmpjes zijn gemaakt door collega kinesiologe Inge Burgerhof. 

Deze video bevatten een mooie weergave van wat Kinesiologie en Touch For Health voor het welzijn van de mens kan betekenen.