reviews

Wat zeggen mijn klanten.

- ONVERWACHTE SPANNINGEN - Toen ik merkte dat onverwachte spanningen in mijn lichaam me belemmerden, wist ik dat ik hulp nodig had. Gelukkig koos ik op basis van eerdere ervaringen voor Ria. Haar benadering was vriendelijk en professioneel, waardoor ik me direct op mijn gemak voelde. Nu, na de begeleiding van Ria, ervaar ik rust, ontspanning en leef ik met vrijheid en vertrouwen. Ik heb het verleden losgelaten en leef nu volop in het moment. Ria heeft een cruciale rol gespeeld in mijn persoonlijke groei. Ik beveel haar ten zeerste aan, aan iedereen die een weg zoekt naar een betere versie van zichzelf.
M.J.
- LONG COVID - Ik kan Ria van harte aanbevelen als alternatieve zorgverlener! Ik kwam bij haar terecht omdat ik vastzat in mijn klachten van long covid (al 2.5 jaar) en niet verder kwam met de standaard adviezen van artsen en fysiotherapeuten. Gelukkig was Ria daar om mij te helpen. Haar aanpak was prettig en rustig en ze heeft me inzicht gegeven in mijn situatie en weer in balans gebracht. Ze gaf me handvaten om zelf in balans te blijven en mijn klachten zijn flink verminderd of zelfs helemaal verdwenen. Daarom kan ik Ria van harte aanbevelen als alternatieve zorgverlener. Dankjewel Ria
Karin
- ENDIOMETRIOSE - Ik wilde af van blokkades en mijn pijn klachten rondom endometriose. Tijdens een opleiding die wij beiden volgden heb ik Ria leren kennen, dus de keuze was snel en makkelijk gemaakt. Ria is een ontzettend vriendelijk en prettig mens, je voelt je meteen op je gemak. Waar ik meestal vast zit in mijn hoofd, hielp Ria me met het voelen. Een behandeling die je niet direct kunt begrijpen, maar je ziet je lijf gewoon reageren.
Dorit
- RUG PIJN- Ik ging totaal zonder kennis van kinesiologie naar Ria toe en heb het laten gebeuren. Ze nam alle tijd om bij de kern van het TRAUMA te komen. Enorm Fijn!
Fiona
- ONTZWANGEREN - Na de bevalling boekte in een hormoon check, maar ik had destijds ook erg last van mijn onderrug. Dit heeft Ria gelijk meegenomen in de behandeling. Mijn hormonen zijn weer stabiel en ik ben van mijn rugpijn af.
Janneke
- BURN-OUT - Tijdens mijn tweede burn-out heb ik de kans gegrepen om naast de lange wachtlijst van een psycholoog te beginnen bij Ria. Mijn lichaam gaf duidelijk aan wat het nodig heeft op dat moment in mijn herstel. Het was zo fijn om toe voelen en te zien dat ik weer vooruit ging. En leerde wat mijn valkuilen waren om een derde keer te voorkomen.
Margriet
- BURN - OUT - Ik ben aan het herstellen van een burn-out en een HERNIA. Ik volg elke mogelijke therapie in het ‘normale medisch traject’ Mijn herstel verloopt met ups en downs maar het gaat vooruit. Altijd stond ik al wel open voor alternatieve geneeswijzen. Ik weet er alleen niet heel veel van en mijn instelling was altijd baad het niet dan schaad het niet. Na mijn ervaring met Ria is mijn mening veranderd. Ik heb gevoeld en ervaren dat kinesiologie voor mij werkt. Ria heeft mij geholpen meer in balans te komen wat mij weer helpt bij mijn andere therapieën. Wat op mij veel indruk heeft gemaakt is het ‘repareren’ van mijn wortel chakra. Sinds dat moment heb ik veel meer gevoel in mijn benen en voeten. Het is moeilijk te omschrijven maar het voelt alsof mijn eigen energie daar weer kan en mag stromen. Er is mij de afgelopen tijd vaker verteld dat ik niet goed ‘geaard’ alleen Ria is de eerste die mij er ook echt mee geholpen heeft. Voor mij hebben deze behandelingen samen met mijn andere therapieën mij weer een zetje in de goede richting gedaan. Ik kom zeker nog een keer terug bij Ria.
Janine
- JOU REVIEW? - Mag jou review hier staan? Laat een bericht achter bij mij, of schrijf een google review.
Ria
balans-energie-terughalen-holistisch-kinesiologie

Ben jij het zat om vast te zitten. En wil jij graag van A naar B.

Wacht dan niet langer en maak een afspraak

Toch liever eerst persoonlijk contact? Je kunt mij bereiken op 0629860077 (op donderdagochtend van 09:00-09:30). Of laat via het contact formulier je vragen achter. 

Wil je graag meer weten over de methodiek, kinesiologie. klik dan hier