Ondernemerschap | persoonlijke ontwikkeling | kinesiologie | flow

Pijn, vermoeidheid, stress en angsten holistisch behandelen met kinesiologie

Kinesiologie is een holistische natuurgeneeskunde waarbij men kijkt naar de zorgvraag achter jou. Achter elke klacht, symptoom of zorgvraag zit meer dan alleen fysieke of mentale onbalans. Het is een samenwerking van meerdere factoren. Jou pijn, vermoeidheid, stress, vol hoofd, levenstrauma’s  en angsten holistisch behandelen met kinesiologie. Ik leg de nadruk op het vinden van de oorzaak van jouw disbalans en niet het bestrijden van de oorzaak. Recht op je doel af met met simpele technieken

Ontspanning met kinesiologie tussen de bergen

In balans met kinesiologie

Fysiek

Pijn, beperkte bewegingsvrijheid kan verbeterd worden met kinesiologie

Mentaal

Angsten, boosheid of verdriet worden eenvoudig verminderd.

hormonaal

Resetten van je hormoonhuishouding met eenvoudig tap technieken.

Energetisch

De optimale flow van je energiebanen terug krijgen en behouden.

Hoe Het Werkt, Is Simpel

Maak een afspraak in mijn online agenda

Kies zelf jouw dag en tijd. Bepaal daarbij zelf wat bij jou past. Een kinesiologie afstandsbalans, - fysieke balans of kinesiologie coaching traject.

daag jezelf uit met doelen

In de balans werken we aan jouw doelen. Maak deze helder voor jezelf. Lukt dit niet, help ik je daar graag bij.

Blijf jezelf onderhouden

Na de behandelingen is het belangrijk dat jij jezelf blijft onderhouden. Dit kan door periodiek een behandeling te ondergaan, of je leert zelf de technieken.

Wanneer Kinesiologie Toepassen?

Of je nu last hebt van buikpijn, vermoeidheid, stress, angsten, jezelf in de weg zitten, onverwerkt trauma, hormonale schommelingen, (chronische) pijn etc. Kinesiologie brengt door zijn zijn methodiek de balans terug in jouw lichaam en geest. 

De samenwerking tussen organen, spieren, zenuw- en energiebanen bepalen hoe jij je voelt.  Zijn er disbalansen in het lichaam, resulteert dit in het minder goed functioneren van de mens in zijn totaliteit op fysiek, mentaal, biochemisch, energetisch en mentaal niveau. 

No Action No Change!

Nog even aanzien…..of zelf de eerste stap zetten tot een gezond en gelukkig leven? 

kinesiologie | herstellen van de balans

Wat Heeft Jouw Lichaam Nodig?

 Moe, niet kunnen slapen, concentratie problemen, vertrouwen in je eigen kunnen kwijt, allergieën, relatie met werk, – partner worstelingen of (chronische) andere klachten? 

Activeer Jouw Zelf Herstellend Vermogen

Voel je te veel druk, moet je veel presenteren, zit je veel in je gedachten, ervaar je faalangst, heb je last van een fobie of zit je vast in je persoonlijke ontwikkeling, wat wil ik nu?

Ik, als Kinesioloog maak contact met je innerlijk ik. Ik haal blokkades weg, zodat er ruimte komt voor balans. En jij weer lekker in je vel zit. 

Het Leven Weer Beter Aan Kunnen 

In deze video, van collega kinesioloog Inge Burgerhof, is te zien wanneer kinesiologie kan worden toegepast.

Optimale Gezondheid Door Aanraking

Jouw gezondheid wordt mede bepaald door de 3 belangrijkste circulatie systemen van jouw lichaam. 

* Lymfesysteem (onderdeel van je immuunsysteem)

* Bloedcirculatiesysteem (zuurstoftransport/ doorbloeding van alle organen)

* Meridiaan stelsel (chakra/ energiebanen)

Door het balanceren van de circulatiesystemen wordt het lichaam in staat gesteld om zichzelf te genezen.

In deze korte video, van collega Inge Burgerhof, wordt ‘Touch for health’  toegelicht.

Reviews Kinesiologie praktijk Reach Inner Awareness

5/5
Hele fijne behandeling, op afstand, ontvangen van Ria. Doordat we ver van elkaar vandaan wonen, hebben zowel ikzelf als mijn dochter de afstandsbehandelingen ontvangen. Groot effect bij mijzelf als mijn dochter er zeker. De oog ontwikkeling is gegroeid bij mijn dochter en ik heb zelf meer rust, balans en vertrouwen in mijn eigen systeem. Magisch hoe kinesiologie werkte. Een aanrader.
Karin V.
5/5
Ria heeft een afstandsbalans toegepast en we merkten na 2 weken dat het zelfvertrouwen van onze dochter flink is toegenomen, ze vertelt meer, vraagt meer en is zegt vaker.... "dat kan ik zelf wel mama"
Kristel V.
5/5
Ik wilde af van blokkades en mijn endometriose. Ria is een ontzettend vriendelijk en prettig mens, je voelt je meteen op je gemak. Waar ik meestal vast zit in mijn hoofd, hielp Ria me met het voelen. Een behandeling die je niet direct kunt begrijpen, maar je ziet je lijf gewoon reageren.
Dorit v C.

Voel je Welkom

Ondernemerschap | persoonlijke ontwikkeling | kinesiologie | flow

Ben Jij Het Zat Om Op Die Rem Te Trappen?

Kies Jij Ervoor Om Op Nummer één Te  Staan?

Wie ben ik

Hoi ik ben Ria, getrouwd en moeder van twee kinderen. Ik woon in het Flevoland en heb aan huis een natuurgeneeskundige praktijk in kinesiologie.

Foto Ria Jansen kinesiologie therapeut in Biddinghuizen

Kinesiologie toepassen in mijn leven dat is wat ik doe,  bij klanten, voor mijn gezin en mijzelf. Om elke vorm van disbalans / energie verstoringen te doorbreken. Het is een ‘way of life’ geworden. Ik hou van makkelijk en snel, waarom moeilijk doen als het makkelijk kan. 

YOU ONLY LIVE ONCE

In balans zijn | Yin-Yang

Kinesiologie heeft voordat ik een moeder werd al mijn hart gestolen, omdat het je leert luisteren naar je lichaam. Ik ben geen gemiddelde! 

In de huidige maatschappij, gebeurt er zoveel dat wij het gefluister van ons lichaam niet meer horen. Wij gaan maar door met z’n allen.

Door tijd en aandacht te geven aan jezelf, sta je jezelf toe om een persoonlijk herstel- of ontwikkelingsproces aan te gaan. En gaat de energie weer optimaal stromen.

Door kinesiologie heb ik mijn stofwisseling weer onder controle gekregen. Mocht ik daarna vrij snel zwanger raken. En ben ik zonder twijfel, na mijn eerste bevalling begonnen aan de kinesiologie opleiding. 

Voel je welkom in de praktijk of in één van mijn online diensten, trainingen of cursussen.

© 2023 Reach Inner Awareness All. rights reserved