NIne Star Ki & Kinesiologie

Als je op zoek bent naar coaching om je persoonlijke ontwikkeling te verbeteren, of als je vastloopt in een relatie, werk, of zelfs als je momenteel in een burn-out zit, kan het begrijpen van je blauwdruk en energiepatronen je helpen om opnieuw in contact te komen met je innerlijke kracht.

Met behulp van de Nine Star Ki-theorie en kinesiologie, kan je leren hoe je energie stroomt en waar er blokkades zijn. Door deze blokkades aan te pakken, kan je balans en harmonie in je leven creëren, zodat je weer in staat bent om je doelen te bereiken en je potentieel te vervullen.

Of het nu gaat om persoonlijke groei, relaties, werk of het overwinnen van een burn-out. Aangezien iedereen uniek is, vereist elke persoon een specifieke en gepersonaliseerde aanpak.

COACHING MET IMPACT

blije meisje die springen in de lucht

coaching met impact

Een persoonlijke NSK-reeks kan jou helpen om jouw persoonlijke struggles, valkuilen, angsten en overtuigingen aan te pakken.

Deze aanpak omvat verschillende technieken, waaronder Stress Release, een krachtige methode uit de kinesiologie.

Door deze technieken toe te passen, leer jij om je stress te verminderen, jouw blokkades te doorbreken en jezelf mentaal en emotioneel te versterken. Op deze manier kan jij meer in balans komen en kan je jouw volledige potentieel bereiken.

Tijdsduur: 

5 Maanden & 5 ( online) sessies

MAAR IK HEB AL VAKER EEN COACH TRAJECT GEVOLGD

Vast niet de combinatie waarbij de methodiek kinesiologie gebruikt werd.

Zoals je waarschijnlijk niet zou verwachten, wordt de methodiek kinesiologie gebruikt. Hier is het niet jouw EGO die de leiding heeft, maar jouw LICHAAM en ENERGIE geven aan wat er nodig is om te groeien. Ben jij klaar voor een transformatie?

ready tot jump

Klaar om uit je comfortzone te stappen. 

Ontdek wat Kinesiologie voor jou kan betekenen voor jou persoonlijke groei. 

Transformatie | Persoonlijke ontwikkeling | ondernemer | Stress Release