Over mij

Hoi ik ben Ria, getrouwd en moeder van twee kinderen. Ik woon in Biddinghuizen, Flevoland en heb aan huis een natuurgeneeskundige praktijk in kinesiologie.

Kinesiologie toepassen in mijn leven dat is wat ik doe,  bij klanten, voor mijn gezin en mijzelf. Om elke vorm van disbalans / energie verstoringen te doorbreken. Het is een ‘way of life’ geworden. Ik hou van makkelijk en snel, waarom moeilijk doen als het makkelijk kan. 

YOU ONLY LIVE ONCE

Reach Inner Awareness - Praktijk voor Kinesiologie

Waarom kinesiologie?

Wat als iets je hart steelt? 

Kinesiologie heeft voordat ik een moeder werd al mijn hart gestolen, omdat het je leert luisteren naar je eigen lichaam. Ik ben geen gemiddelde!  In de huidige maatschappij, gebeurt er zoveel dat wij het gefluister van ons lichaam niet meer horen. Wij gaan maar door met z’n allen. Door tijd en aandacht te geven aan jezelf, sta je jezelf toe om een persoonlijk herstel- of ontwikkelingsproces aan te gaan. En gaat alle energie weer optimaal stromen. Door kinesiologie heb ik mijn stofwisseling weer onder controle gekregen, mocht ik daarna vrij snel zwanger raken en ben ik zonder twijfel, na mijn eerste bevalling begonnen aan de kinesiologie opleiding. Met alle mooi hoogtepunten en gebalanceerde diepte punten.

Kennis / opleidingen

Ik ben in september 2016 begonnen met de kinesiologie opleiding aan de Nederlandse School voor Kinesiologie (NSK). Om praktijkervaring op te doen tijdens mijn opleiding, ben ik in 2018 gestart met mijn eigen oefenpraktijk. Na het succesvol afronden van de opleiding, ben ik inmiddels een volwaardig HBO-kinesiologe.

Om mijn kennis en vaardigheden verder uit te breiden, heb ik in juli 2021 ook de STRESS en BURN-OUT en Nine Star Ki COACH opleiding afgerond. Hierdoor kan ik niet alleen mijn persoonlijke groei blijven ontwikkelen, maar ook mijn klanten nog beter ondersteunen in moeilijke tijden. Ik geloof dat deze opleidingen in combinatie met kinesiologie een krachtige mix vormen om jou als klant optimaal te kunnen helpen.

Holistisch | Nine Star Ki | Kinesiologie | Coaching
blij-met-mijn-lijf-met-kinesiologie

2023 & 2024

Als kinesioloog blijf ik mijzelf ontwikkelen en verdiepen in nieuwe technieken en methodes. Op dit moment ben ik bezig met een LEAP (Life Enhancement Acupressure Program) cursus, waarbij we ons richten op het kalmeren van de amygdala, het gebied in onze hersenen dat verantwoordelijk is voor de verwerking van emoties en stress. Door middel van acupressuur kunnen we de amygdala tot rust brengen en op neurologisch niveau energieën in het lichaam balanceren.

Met deze techniek kan ik onder andere mensen helpen die last hebben van angst- en paniekaanvallen, posttraumatische stressstoornis en chronische stress. Door de amygdala te kalmeren, wordt het gemakkelijker om te ontspannen en de balans in het lichaam te herstellen.

Ik ben erg enthousiast over deze nieuwe methode en kan niet wachten om mijn kennis en vaardigheden toe te passen in mijn praktijk en mijn cliënten te helpen bij het verbeteren van hun welzijn

Vind de perfecte match met mij en kinesiologie

Ben je bereid om de match aan te gaan? Misschien heb je al veel geprobeerd, maar wellicht nog niet met kinesiologie als basis.

family, holding hands, ouders, knuffelhormoon

Maak een positieve verandering in jouw leven met kinesiologie!

  • Wil je jouw lichaam beter begrijpen?
  • Laat jouw klachten niet langer jouw leven beïnvloeden.
  • Ontdek hoe kinesiologie jou kan helpen bij burn-out en stress.
  • Maak vooruitgang zonder urenlang te hoeven praten.
  • Geniet van een stralende zwangerschap.
  • Laat jouw kinderwens in vervulling gaan.
  • Overwin jouw bevallingstrauma.
  • Maak school minder spannend voor jouw kind.
  • Ontsnap uit de dagelijkse sleur van jouw leven.
  • Laat kinesiologie jouw ondernemerschap naar nieuwe hoogtes brengen.

Maak vandaag nog een afspraak in de praktijk, online of op afstand en ontdek hoe kinesiologie jou kan helpen.

Je bent van harte welkom bij Ria.