Over Mij

Reach Inner Awareness - Praktijk voor Kinesiologie

Hoi, leuk dat je mijn website bezoekt. Mijn naam is Ria. Ik ben getrouwd en moeder van twee geweldige kinderen.

Kinesiologie heeft voordat ik een moeder werd al mijn hart gestolen, omdat het je leert luisteren naar je eigen lichaam. Ik ben geen gemiddelde!  In de huidige maatschappij, gebeurt er zoveel dat wij het gefluister van ons lichaam niet meer horen. Wij gaan maar door met z’n allen. Door tijd en aandacht te geven aan jezelf, sta je jezelf toe om een persoonlijk herstel- of ontwikkelingsproces aan te gaan. En gaat alle energie weer optimaal stromen. Door kinesiologie heb ik mijn stofwisseling weer onder controle gekregen, mocht ik daarna vrij snel zwanger raken en ben ik zonder twijfel, na mijn eerste bevalling begonnen aan de kinesiologie opleiding.

Mijn opleidingstraject: in september 2016 ben ik begonnen met de kinesiologie opleiding aan de Nederlandse School voor Kinesiologie (NSK). Mijn oefenpraktijk, wat onderdeel was van de opleiding, ben ik begonnen in 2018 en twee jaar later was ik afgestudeerd als volwaardig HBO-kinesiologe. Tijdens mijn laatste twee jaar heb ik twee keer onderzoek gedaan naar wat de effecten waren van een bepaalde kinesiologische techniek bij vrouwen in de ontzwangerperiode. De positieve effecten hebben mijn zeer enthousiast gemaakt om meer voor de doelgroep te willen betekenen als kinesioloog. Daarom heb ik de HappyMoMs en HappyPregnant pakketten samengesteld. En hoop hiermee heel veel MaMa’s te mogen helpen zodat ze sterk, blij, energiek en stralend door het leven mogen gaan. Na mijn afstuderen ging de studie gewoon door, om mijzelf te ontwikkelen en om jullie tijdens de behandelingen zo goed mogelijk te ondersteunen.  Zo heb ik in juli 2021 een stress en burn-out coach opleiding en Nine Star Ki coach opleiding mogen afronden met een voldoende en kan ik naast de kinesiologische behandeling de cliënten coachen. Wat na mijn inziens een geweldige combinatie is!

  • Wil jij met jezelf aan de slag?
  • Wil je graag weten wat je lichaam te vertellen heeft?
  • Heeft jou ‘klacht’ jou leven al te lang beïnvloed?
  • Ben jij het zat om vast te zitten in jouw burn-out?
  • Wil jij geen urenlang praat sessies en wel vooruitgang?
  • Wil je stralen tijdens de zwangerschap?
  • Wil je jou kinderwens in vervulling laten gaan?
  • Achtervolgt jou bevallingstrauma jou nog steeds?
  • Vind je kind school spannend?

Voel je welkom in de praktijk.  

Ria

‘Ik heb de voordelen van kinesiologie aan de levende lijve mogen ondervinden tijdens mijn tweede zwangerschap, bevalling en ontzwangerperiode.  De verschillen waren enorm; zo was ik de tweede zwangerschap veel minder moe, ik straalde meer, ik kon veel beter aangeven wat mij energie gaf en wat niet.  Ik heb mijn eerste bevallingstrauma’s mogen verwerken en heb mijzelf ondersteund met pijn momenten tijdens de bevalling. En direct na de tweede keizersnede bevalling mijzelf energetisch ondersteund om wondheling te bevorderen.’ Wil jij dat ook? Maak dan een afspraak via onderstaande button.