Veel gestelde vragen

Hieronder staan de meest gestelde vragen in het kort toegelicht. Staat je vraag er niet tussen, Stel deze gerust dan via de mail (info@kinesiologieria.nl). 

Hoe lang duurt een consult?

Een gemiddeld consult duur 60 minuten.

Is er een intakegesprek?

Ja, voordat u begint met consulten vindt er een intakegesprek plaats. Hierin nemen we samen een vragenlijst door en verzamel ik de gegevens die relevant zijn. Tevens noteer ik de medische gegevens die van belang zijn. Op basis van de verzamelde informatie overleg ik met je om het plan van aanpak te bepalen.

Welke kleding trek ik aan?

Aangeraden wordt om makkelijk zittende kleding aan te trekken en liever geen grote sieraden te dragen tijdens de behandeling. Gaarne schone sokken aan te trekken en de schoenen uit te doen beneden in de hal. 

Vanaf welke leeftijd kan er behandeld worden?

Er is geen minimum of maximumleeftijd. Kleine kinderen zitten naast de moeder, vader en of verzorger en worden dan ‘getest’ via de ouder/verzorger.

Doet de behandeling pijn?

Nee, sommige massagepunten kunnen een beetje gevoelig zijn, maar pijn doet het niet. Tijdens de behandeling nemen juist deze pijn punten af. De energie gaat weer stromen, waardoor de druk afneemt op de plek waar het pijn doet.

Annuleren, hoe doe ik dat?

Annuleren van de afspraak kan kosteloos tot 24 uur van tevoren (heeft u een afspraak op maandag, dan op de vrijdag daarvoor annuleren voor 18:00). Wanneer u niet annuleert, of niet, of veel te laat komt, op een afgesproken consult, wordt het volledige bedrag ongeacht de reden in rekening gebracht.

wat voel ik van een afstandsbalans

Hetzelfde als bij een fysiek balans. Je kunt je moe voelen of juist bruisen van de energie. Het verschilt per persoon.

Wat zijn de verschillen tussen een fysieke en afstandsbalans

Een kinesiologie afstandsbalans is gelijk aan een fysieke balans alleen raken we elkaar niet aan.